Momente grele pentru fiica fostei vicecampioane mondiale, Ana Maria Şomoi

Andreea Maria Şomoi, fiica fostei vicecampioane mondiale la handbal feminin, Ana Maria Şomoi, traversează o perioadă cât se poate de delicată. Tânăra de 13 ani a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, având nevoie urgentă de sânge, trombocite şi plasmă. Cei care doresc să o ajute pe fiica fostei vicecampioane mondiale şi a fostului voleibalist, Gabriel Şomoi, pot face donaţii la Centrul de Transfuzie Sanguină din Zalău sau din Cluj-Napoca, cu menţiunea de a specifica numele fetiţei de 13 ani.
Apelul umanitar a fost postat pe pagina de facebook a clubului Handbal Club Valeria Motogna, unde Ana Maria Şomoi este antrenoare.
,,Să nu-ţi fie frică de luptă, nu fugi de ea. Când nu se luptă, nu sunt nici virtuţi; când nu ne sunt puse la încercare credința şi dragostea, nu putem şti dacă avem iubire către Dumnezeu. Credinţa, nădejdea şi dragostea noastră pot fi manifestate numai în situaţii de luptă, în condiţii grele şi apăsătoare…la boală, la necaz, la lipsuri.
Ana Şomoi, o parte din sufletului acestui club trece prin cele mai grele momente din viaţa ei, trece prin perioada cea mai grea pentru ea şi familia ei. Haideţi cu toţi să-i fim alături, să o ajutăm pe Maria să treacă cu bine pe această boală. Maria are nevoie de noi toţi.
Cei care pot şi doresc să ofere o mână de ajutor sunt rugați să doneze sânge, trombocite şi plasmă! Se poate dona la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj cu rugămintea să specificați numele: Şomoi Andreea Maria. Nu contează grupa de sânge!”.
Ana dragă. Suntem alături de tine, te susţinem şi te sprijinim cu ot ce putem. Lupta nu este ăierdută, draga noastră… trebuie să lupţi în continuare aşa cum ai luptat de atâtea ori pe teren şi ai câştigat. Vei câştiga şi de această dată pentru că este lupta ta şi a Mariei şi e cea mai importantă. Să ai încredere că totul va fi bine!” este mesajul postat pe reţelele de socializare.

 

Leave a Comment